#EsBusca Funcionariat de la Revolució

IMG-20130122-WA005

Així és la PACD Barcelona

Vols posar el teu granet de sorra per canviar la situació, però no tens temps? No hi ha excusa! No et demanem ni t’oferim diners: et proposem tasques concretes que requereixen poc temps. Minijobs no remunerats, ja veus… estem a la moda!

Si heu arribat fins a aquí és perquè ja coneixeu el projecte de la Plataforma Auditoria Ciutadana del Deute i, si seguiu la nostra tasca, també deveu saber que se’ns van obrint fronts nous a diferents nivells.

La PACD té comissions que treballen coordinant-se en reunions o per correu i hi ha tasques diverses per a les que ens cal sang fresca… la teva! Com sempre et convidem a participar de les assemblees i les comissions, però si el que pots aportar és una mica de temps i experiència en el teu camp, repassa les nostres ofertes de «funcionariat de la revolució»:

Tuitaires sacrificades: Difondre els continguts i les activitats de la PACD tuitejant «amb il·lusió» i constància.

Periodistes vocacionals: Redactar notes de premsa, comunicats, contactar amb mitjans, etc.

Traductores de Neollengua: Generar textos o articles d’opinió sobre els continguts elaborats per la PACD reconvertint el codi infumable usat per l’1% en llenguatge del carrer per al 99%

IMG-20131031-WA0005

I així també

Dissenyadores amb paciència: Elaborar càpsules i vídeos per a difondre els continguts. Condició indispensable: riure quan se sent dir que un «camell és un cavall dissenyat en assemblea»

Rastrejadores de xarxes: Fer seguiment dels nostres seguidors de Facebook i Twitter per mapejar afinitats i fomentar la participació i la interacció de les

comunitats. També molaria fer filtres antritrolls.

ARTivistes (gent amb creativitat, humor i dinamisme): Treure a la llum projectes molt xaxis a la recàmara però no ens atrevim a treure’ls perquè som sosilles… transparents, vaja!

Fans de les dades i els excels #opendata: Treballar per obtenir dades i que se’n puguin generar continguts, cal tenir ganes d’alliberar, desclassificar i estructurar la info per fer-la accessible a la gent.

Coneixedores d’Open Spending o similars: Mapejar i visualitzar dades a través de web. Cal tenir sensibilitat pel codi lliure. Això del copyright, no ens mola.

Analistes: Analitzar comptes anuals (Balanços, pèrdues i guanys) i pressupostos de qualsevol Administració Pública.

Programadores en codi lliure: Millorar i ampliar les prestacions de http://demo.ocax.net/. Cal conèixer algun d’aquest llenguatges: jumla, php, Yii framework…

Amfitriones virtuals: allotjar (server) i administrar (wordpress) la web de la línia municipal http://ocmunicipal.net

Expertes en usabilitats: Trastejar, tafanejar i proposar millores per a les nostres webs i aplicacions.

Si vols dur a terme alguna d’aquestes tasques, vine a reunir-te amb nosaltres (de  manera informal, a un lloc social!) i en parlem.

dimarts 3 de desembre a les 19h

a Lletraferit al c/ Joaquin Costa, 43,  Barcelona

Metro: Sant Antoni (L2) o Plaça Universitat (L1,L2)

AVÍS: Absteniu-vos aquelles que ja patiu multiactivisme, no volem xuclar-vos d’altres mogudes… volem sang fresca!!! Mentre des de dalt et xuclen la sang, nosaltres t’oferim la possibilitat de donar una petita dosi del teu talent i del teu temps pel bé comú.

PREC: Si ens confirmeu que veniu a auditoriabcn@gmail.com ens caureu tan bé, que us regalarem una xapa per començar!

IMG01517-20130101-1321