Seguem cadenes: trenquem amb el deute!

seguem amb el deute

octavetaOctaveta de la campanya #SeguemElDeute de la PACD Barcelona
#Diada2014

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Catalunya no aconseguirà la independència plena si no sega les cadenes del deute. Les brutals retallades dels últims anys només són l’excusa per reduir el dèficit i controlar l’increment de deute, però el cert és que el Deute de la Generalitat no ha fet sinó que augmentar.

La despesa en els serveis bàsics i estructurals de Catalunya, com són l’Educació, la Sanitat o la Protecció Social s’ha reduït en 7.715 milions d’euros de 2009 i 2013, mentre que el pagament del deute s’ha incrementat en 9.570 milions. A dia d’avui gastem més en Deute Públic que en Sanitat o Educació. Així, és impossible construir un Estat propi amb estructures al servei del país.

Sota la retòrica de “tots a una” s’oculta una altra realitat, que és que una minoria privilegiada, de fora però també d’aquí, ha estat carregant de deute les espatlles de la ciutadania de Catalunya. Tenim una fiscalitat molt injusta que protegeix els interessos de qui més té i que ha servit de cavall de Troia per fer entrar la dictadura del deute a la Generalitat.

Catalunya ha d’avançar vers la veritable sobirania. Una sobirania no només política, sinó també econòmica, que ha d’implicar, necessàriament, trencar amb les cadenes del deute amb els mercats financers i l’Estat espanyol.

#SeguemElDeute #SeguemCadenes #IndependentsDeQui

www.independentsdequi.cat @IndepesDeQui